Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Herinneringsactie Kerkbalans 2024

25-10-2024

Komend weekend worden de herinneringsbrieven Actie Kerkbalans bezorgd

‘Een nieuw geluid’, was ons motto van de Actie Kerkbalans 2024. ‘Geef om de kerk van morgen’, is de landelijke slogan. Beide geven aan dat de parochie leeft, aan de weg timmert en er voor de mensen wil zijn. Samen met u willen we activiteiten organiseren en vormgeven. Laat van u horen en meld u bij ons aan… 

1 Januari a.s. bestaat de Heilig Hartparochie tien jaar! Een klein jubileum dat we niet ongemerkt voorbij zullen laten gaan. Tien jaar samen op weg met veel uiteenlopende activiteiten in vier kerkdorpen. Geen saaie eenheids-worst maar samen parochie zijn onder het motto ‘Eenheid in verscheidenheid’. 
Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van het uitwerken van de Beleidsnota 2023-2027 en het opnieuw vormgeven van de interne structuur. Het meedenken met de paus en bisschop over ‘hoe nu verder’ met onze kerk neemt daarbij een belangrijke plaats in. Daarom organiseren we per kerkdorp gespreksavonden waarbij u van harte welkom bent. 

Ieder jaar benaderen wij alle parochianen via de Actie Kerkbalans voor een financiële bijdrage om alle parochie-activiteiten te bekostigen. Naast deze bijdrage zijn wij ook afhankelijk van de inkomsten van onder meer de collectes. Deze laatste zijn echter niet voldoende gebleken om onze begroting op orde te houden, daarom dus ook deze jaarlijkse Actie Kerkbalans. 
Wij zien dat velen van u al aan deze inzamelingsactie hebben bijgedragen. Daar zijn we blij mee! Heeft u al een bijdrage overgemaakt dan kunt u deze brief als niet geschreven beschouwen en danken we u hartelijk. Hebt u er nog niet aan gedacht dan doen we op u een welgemeend beroep om dit alsnog te doen. Met uw financiële steun kunnen wij ‘werken met elkander en er zijn voor de ander…”.  

We vertrouwen erop ook nu weer op u te mogen rekenen: draag uw parochie een warm hart toe!
U kunt uw hopelijk gulle bijdrage overmaken naar: 
● RK Heilig Hartparochie naar uw eigen kerkdorp, zie het bankrekeningnummer op de brief van uw kerkdorp, of scan hieronder de QR-code van uw kerkdorp. Vermeld: Actie Kerkbalans 2024.

Dank voor uw gewaardeerde bijdrage!