Heilig Hartparochie Eenheid in verscheidenheid
A | A | A

nieuws

Jesus Christ Superstar 2018

20-03-2018

Jesus Christ Superstar dit keer in de gemeentewerf in Boxtel

In het komende weekend wordt in de gemeentewerf van Boxtel de musical Jesus Christ Superstar opgevoerd. Liefst drie keer: op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart. Op donderdag 22 maart is er een generale repetitie met publiek. De gemeentewerf ligt aan de Mijlstraat.

De voorstellingen vinden dus plaats in de hal van de gemeentewerf aan de Mijlstraat in Boxtel. De route naar die werf is met borden aangegeven en er is ruim gelegenheid om de auto te kunnen parkeren. Met de fiets komen is natuurlijk altijd beter… Op vrijdag en zaterdag gaat de zaal om 19.30 uur open, het buiten terrein om 19.00 uur. De voorstellingen zelf beginnen om 20.15 uur. 
De derde voorstelling op zondag 25 maart begint om 15.00 uur. Het buiten terrein is dan om 13.45 uur geopend. 

De gemeentewerf is verwarmd, maar dat is geen garantie dat het behaaglijk is. Dus warm kleden is wel belangrijk. ‘Een trui kun je altijd nog uitdoen…’’ aldus een van de organisatoren.

Aan de musical doen tientallen vrijwilligers uit Boxtel en omgeving mee. Het orkest bestaat uit ervaren bandleden en de muzikale leiding ook. Overigens, alle voorstellingen zijn al geruime tijd uitverkocht…

We wensen de bezoekers een fijne avond toe en veel kijk- en luisterplezier. We vinden het fijn dat deze voorstelling weer kan plaatsvinden. De Heilig Hartparochie heeft daaraan een steentje bijgedragen. En last but not least wensen we de Boxtelse artiesten heel veel plezier en succes met de drie (vier) uitvoeringen…! 


De vertolking in 2016 in de voormalige H. Hartkerk